Esperança Camps - Dietari

Un dia rar

Avui és un dia rar. Ha començat molt dematí. Els diaris fan feredat: Menorca, Levante, El País, Ultima hora . Estan tots plens de notícies lletges, desagradables, pudentes... Sí, fa un dia rar, avui.

Per això tenc una sensació agredolça, perquè per a mi és una vespra. I ja ho diuen per aquí: "de la festa, la vespra". Demà serem a Vilafranca i em fa un munt d'il·lusió. Rep correus i comentaris d'amics amb bones impressions. Fins i tot he vist això al Menorca i m'ha fet gràcia, i una petita referència al Quadern de Cultura de El País València, que no puc enllaçar perquè no és a la xarxa... i a Bromera de lletres encara m'estimen...Sí, un dia bo, amb notícies fastigoses.

Comentaris

Elena

Re: Un dia rar

Elena | 20/02/2009, 09:40

M'encantaria poder ser allà amb vosaltres. Diverteix-te!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura