Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a Vilaweb i a l'Avui

N'Aina Torres, de Vilaweb, em va fer telefonar per preguntar-me quatre coses sobre El cos deshabitat. Avui publiquen aquesta notícia. En Pdf, aquívilaweb.pdf.

En Lluís llort va venir a la roda de premsa de dimarts a Barcelona, avui en parla a l'Avui. L'enllaç aquí, i el pdf090212avui.pdf.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura