Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a la llibreria

Foto: Jesús

En Jesús m'envia aquesta foto de la llibreria 3i4, que és als baixos de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, al centre de València. Avui és dijous cinc de febrer, santa Àgueda, el cel està ennivolat, fa un dia frescot. I des d'avui, El cos deshabitat és a l'abast dels lectors. Em venen ganes de dir gràcies a tothom!

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, a la llibreria

esperança | 09/02/2009, 21:14

urbà: t'imagin amb la bata i el bisturí ben esmolat. ben mirat, es fan amb bisturí les autòpsies. esper l'informe amb candeletes, això sí, esper que no sigui un "plagi" de les que fa en Quirke. gràcies.

Urbà Lozano

El cos deshabitat, a ma casa

Urbà Lozano | 09/02/2009, 20:38

Tinc un cos deshabitat a ma casa. Estic desitjant fer-li l'autòpsia.

Elena

Re: El cos deshabitat, a la llibreria

Elena | 05/02/2009, 19:12

Enhorabona!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura