Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a Vilafranca

Finalment, la data de presentació de El cos deshabitat a Vilafranca del Penedès serà el divendres 20 de febrer. És un dia que ens ve millor a tots, Odisseus, presentadors i lectors. Allà esperam continuar la festa que vam començar el 24 d’octubre a l’Auditori vilafranquí. L’escriptor Jordi Llavina, que va ser membre del jurat, parlarà de la novel·la. La peculiaritat de l’acte és que alguns dels assistents ja la coneixeran perquè la van llegir abans de ser publicada. I amb aquella lectura van col·laborar en el procés d’escriptura. Ara, amb els deures fets, es retrobaran amb un text sobre el qual ja hi ha treballat. Amb tot, com que es tracta d’un acte obert a tothom, segur que molts assistents agrairan l’anàlisi que en Llavina en farà.

Segons m’ha fet sebre en Quim Jubert, responsable de la llibreria L’Odissea, l’acte serà a les vuit del vespre a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, al carrer d’ Hermenegild Clascar, 1-3.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura