Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a casa

Abans els dèiem recaders (del castellà recado, supòs), ara els diem missatgers. A mig matí n’ha vingut un a casa. Duia una caixa de mida mitjana, 6 kilos, posa l’etiqueta que explica que el paquet ve de Barcelona. L’hem oberta amb emoció.

A dins hi havia dos paquets de deu exemplars cada un de “El cos deshabitat”. Cada volum està rodejat per una faixa blava on es pot llegir: “Premi El Lector de L’Odissea 2008. El llibre que han triat cent lectors”.

És el volum que fa 508 de la col•lecció A tot vent de Proa, la de color taronja que l’any passat va complir vuitanta anys.

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, a casa

esperança | 02/02/2009, 10:07

tens raó, àngels. una tarja de memòria de dos centímetres o un llapis usb, o una pantalla de 7" no ens produeixen les mateixes pessigolles que el paper imprès. a nosaltres no, però tal vegada als nostres fills i als nostres nets, aquestes pastilletes tecnològiques els produiran un plaer immens, i en canvi, el paper els farà al·lèrgia, sobretot quan hagin de viure en minipisos de 30 ó 40 metres...
de moment, i com a generació de frontera que som, aquesta combinació em sembla perfecta.
un bes

Àngels Moreno

Pessigolles a l'estòmac

Àngels Moreno | 02/02/2009, 09:51

Deixant a banda els beneficis, indiscutibles, del llibre electrònic, l'expectativa de tenir entre les mans el teu El cos deshabitat, de percebre el seu flaire, em fa sentir pessigolles a la boca de l'estòmac.

Vicent Usó

Enhorabona

Vicent Usó | 29/01/2009, 22:44

Enhorabona, Esperança. I, citant una altra cançó, que el camí del Cos deshabitat, sigui llarg, ple de ventures i de coneixença.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura