Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, primer capítol

La data prevista per l’arribada a les llibreries de El Cos deshabitat és el cinc de febrer. A la pàgina web de Proa han penjat informació sobre l’obra i sobre l’autora. També hi ha la possibilitat de tastar la novel•la perquè han inclòs un pdf amb el primer capítol. Aquí ho teniu tot.

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, primer capítol

esperança | 25/06/2009, 10:54

Avelina: moltes gràcies pel seu comentari. Quan escric ho faig per passar-m'ho tan bé com puc, però quan public, esper que el lector trobi a la novel·la alguna cosa que li ajudi a fer-la seva.Em sembla que és el seu cas. Moltes gràcies una altra vegada.

avelina tena

el cos deshabitat

avelina tena | 25/06/2009, 09:56

He agafat el llibre de la biblioteca perquè m'ha recordat una obra en un altre format (un quadre) que es titulava: em trobo a faltar. I la veritat és que m'ha sorprés molt agradablemente perquè els últims llibres havien estat una mica decebedors per mi, encara no l'he acabat però m'agrada moltíssim, estic passant unes estones molt agradables i li volia donar les gràcies. Això de sentir-se fora del seu cos, es una sensació que no només senten els morts, o no només els cadàvers.Salutacions

esperança

Re: El cos deshabitat, primer capítol

esperança | 28/01/2009, 18:11

gràcies pel seu comentari. la novel·la serà a les llibreries a partir del cinc de febrer. esper que em digui el què.

llibretaire

Cos Deshabitat

llibretaire | 28/01/2009, 17:58

Amb gust he accedit al web de Proa i he tastat poc menys de 25 pàgines d'aquesta novel·la seva. Però he quedat sorprés: quan et trobes en el millor del relat, veus que s'acaba el "regal" que ofereix l'editorial. Acaba amb una paraula a mitges i et deixa amb un regust de ràbia... perquè et fan ganes de continuar. Enhorabona i la buscaré a la meva llibreria. Suposo que no tardarà gaire en arribar, oi?

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura