Esperança Camps - Dietari

Dijous

Al llit. La llum tènue. Escric això amb un miniordinador. Per la ràdio escolt una tertúlia on parlen d’un presumpte espionatge entre companys d’un partit polític. Avui ha estat festa local a la ciutat on visc. Tan local, que les meues filles, que van a un col·legi fora de la capital, han anat a escola. Ha fet un dia gris, fins i tot ha plovisquejat. Hem vist Polònia, tots quatre junts, Ara na Júlia dorm al meu costat. Intent escriure un text per a la presentació de El Cos deshabitat a Vilafranca. Tenc unes notes a la llibreta, però no m’acaben d’agradar. Els de la tertúlia tornen a parlar de n’Obama, de les primeres decisions que ha pres. Apag la ràdio. Pel carrer del costat passa una ambulància.

He xatejat un moment amb el gmail amb en Juli Capilla. El mes d’abril sortirà el poemari amb què va guanyar el darrer premi d’Alzira. Ha tornat a la blogosfera amb una nova pàgina carregada d’aires mallorquins. Amb el mòbil faré una foto al portàtil que tenc damunt les cames. Per bluethooth l’enviaré a l’ordinador per il·lustrar aquest post de dijous que m’està sortint com un full de dietari. Era això que cercava quan el vaig pensar.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura