Esperança Camps - Dietari

Ja t'ho diré, dos o tres rams de locura

Ja t'ho diré, dos o tres rams de locura
  • Títol: Ja t'ho Diré, dos o tres rams de locura
  • Editorial: Menorca Segle XX
  • Any: 2003

Els Ja t’ho Diré van marcar la vida musical a la Menorca dels anys vuitanta. El grup que va començar sent Indecisos va evolucionar amb la incorporació de nous elements i va arribar a un punt de maduresa que els obligava a prendre una decisió. Menorca, les Illes Balears, havien quedat petites.

Després d’un temps de reflexió, els Ja t’ho Diré van decidir embarcar-se en l’aventura d’anar-se’n a Catalunya a fer de músics, a viure la música, a formar part d’allò que es va batejar amb el nom de Rock Català. Ells aterren a Girona just quan a Barcelona es fa el gran concert del Palau Sant Jordi. Els va costar molt d’esforç, però van arribar a convertir-se en un dels grups més respectats de tots els que van sorgir l’última dècada del segle XX.

Ja t’ho Diré, dos o tres rams de locura analitza el fenòmen Ja t’ho diré des de la seua creació fins als últims concerts multitudinaris i plens de complicitat amb el públic. Hi trobam també el context històric i sociològic a Menorca i a Catalunya, i algunes reflexions teòriques sobre el rock i la cultura. Inclou totes les lletres del grup, anècdotes, fotografies i entrevistes als seus membres.

Apunts relacionats

Comentaris

esperança

Re: Ja t'ho diré, dos o tres rams de locura

esperança | 13/04/2010, 17:26

Pol: d'aquest llibre se'n va fer una tirada de 500 exemplars. No sé d'on m'escrius. A les biblioteques de Menorca hi és segur. I tal vegada a algunes llibreries de l'illa encara hi hagi exemplars. jo no te'n puc fer arribar cap perquè just en tenc un parell. et recoman que miris de posar-te en contacte amb Menorca S.XX que en va ser l'editorial.
molta sort!
Gràcies pel teu interès

Pol Martínez Vila

treball de recerca

Pol Martínez Vila | 13/04/2010, 16:41

Estic fent un treball de recerca sobre algunes lletres del rock català i voldria poder llegir el teu llibre, però no el tenen a les biblioteques on tinc accés.
Hem pots ajudar????

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura