Esperança Camps - Dietari

Nadal II

Ha començat la marató d'actvitats lúdico-festives-nadalenques. Ahir tocava concert del coro del Conservatori a l'esglèsia de Sant Esteve. La foto està feta amb el mòbil, i la qualitat és limitada, però na Júlia, la petita de casa, hi és, a la dreta, cap a la meitat, amb la seua meleneta..., la veieu? El concert el fan cada any els alumnes del Conservatori Professional de Música. I com cada any, quan acaba, els pares vam haver d'escoltar unes pregàries i una homilía, i la benedicció nadalenca. No sé si toca això, perquè el Conservatori és públic, i no té cap relació amb l'esglèsia.

Comentaris

Rosa

Re: Nadal II

Rosa | 18/12/2008, 16:25

Els concerts de Nadal són, possiblement, el millor d'aquestes festes. L'únic que em fa emocionar.

esperança

Re: Nadal II

esperança | 18/12/2008, 16:13

les altres cançons dels petits, totes eren nadales en castellà. Abans, (moment de la foto) els majors i els petits, junt amb els musics van fer un kyrie en llatí molt guapet. l'esglèsia té una sonoritat magnífica, i els al·lots estan molt ben preparats.

Rosa

Re: Nadal II

Rosa | 18/12/2008, 16:06

Una cançó preciosa. En quin idioma eren les altres cançons?

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura