Esperança Camps - Dietari

Les formes de El cos deshabitat

És la meua taula de treball avui matí. Per escriure aquest post he hagut d'arreconar els papers. Són uns fulls especials. Importants. Les primeres compaginades de El cos deshabitat. La gent de Proa va per feina i el mecanoscrit original ja comença a tenir forma de llibre. La data de publicació està fixada per al mes de febrer. Es procés és llarg però engrescador: les primeres correccions, les segones, intercanvis de correus amb dubtes, preguntes i aclariments, el text de la contraportada, el debat sobre el títol, que ha resultat divertidíssim, la il·lustració de la coberta, que serà sorprenent... Em fa il·lusió, és clar.

El cos deshabitat és cronològicament, anterior a Eclipsi però com que és una novel·la molt més complexa l'he sotmesa a diversos procesos de repòs i reescriptura, d'escrutini, d'amidaments mil·limètrics, per això, per a mi és una obra especial. També ho és pel premi que els lectors vinculats a la lliberira L'Odissea de Vilafranca del Penedés li van atorgar el mes d'octubre.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura