Esperança Camps - Dietari

Premi de novel·la El lector de l'Odissea

La meva quarta novel·la, amb el títol provisional de Podridura, ha estat guardonada amb el X Premi “El lector de l’Odissea”.

Es pot trobar més informació sobre aquest guardó a la web del premi i aquí mateix en format PDF: lodissea-podridura.pdf Tamé en va parlar en el seu blog el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo.

És un premi molt especial, que em va fer un munt d'il·lusió perquè la composició del jurat és extraordinària. Cent persones, cent lectors, relacionats amb la llibreria L'Odissea de Vilafranca del Penedés llegeixen els originals presentats i van fent eliminiatòries fins a deixar quatre o cinc finalistes que passen a un jurat, diguem-ne, professional. Ja ho vaig dir el dia del lliurament, encara que l'emoció em va impedir articular un discurs coherent. La foto és de l'intent que vaig fer d'escriure unes notes al meu quadern. A l'auditori de Vilafranca, quan va ser l'hora de la veritat, no vaig poder llegir res, perquè un focus m'enlluernava. En tot cas, no em cans de repetir que el que fan a l'Odissea em sembla una manera meravellosa de festejar la literatura.

Finalment, Podridura sortirà al mercat a finals de febrer del 2009 amb el títol "El cos deshabitat", i el primer lloc on ho celebrarem serà a Vilafranca, amb els odisseus

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura