Esperança Camps - Dietari

Reobrim el calendari de presentacions de Vertigen

S'han acabat les vacances i tornam a obrir l'agenda del Vertigen tour

El primer que hem de fer és agraïr-vos la vostra generositat quan ens feu arribar comentaris sobre el libre. Moltes gracies!

La primera data que posem al calendari és, de moment, el 2 d'octubre, a l'Eliana. A principis de novembre participarem també en el club de lectura dels Socarrats de Vila-real, etc. El bànner que hi ha a la dreta del blog va actualitzant-se. Consulteu-lo si voleu.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura