Esperança Camps - Dietari

Escriure aquí

En Jesús m'ha dit que tenc el blog molt abandonat. Que si li vaig posar el nom de dietari és perquè al menys hauria d'intentar abocar-hi alguna cosa cada dia. Potser té raó. El tenc abandonat. De manera conscient, abandonat. Li he explicat que moltes vegades deix de fer entrades perquè últimament em naix només escriure d'una sola cosa. O de dues. Però totes dues em fan pudor i una mica de peresa. Si fes cas a les meues ganes només escriure sobre el p. ERO a RTVV i el tancament de les emissions i l'acomiadament massiu i el burofax i les endemeses comptables que encara fan i etcètera. Però també parlaria de Vertigen i de les coses bones que ens passen, del feedback tan positiu que rebem dels lectors, dels preparatius de les pròximes presentacions, etcètera. I parlaria també del premi de l'IIFV que em van donar la setmana passada a Alacant. Vaig penjar fotos al Facebook i així no vaig haver d'escriure res. També hauria d'anunciar que el 28 de maig tenim un club de lectura de 'Col·lecció particular' a el Micalet organitzat per Intersindical. Autobombo, tot.

Però ara escric sobre la Universitat. Sobre el curs que he fet aquesta setmana sobre Grafiti, Post Grafiti i Street Art. Les fotos que il·lustren el post estan fetes avui mateix al centre de València. Val la pena aprendre a mirar i a llegir i a escoltar el que ens diuen les parets quan passegem. Val la pena anar més enllà de pensar en la típica gamberrada quan veiem els murs plens de color, amb lletres que dialoguen entre sí o amb dibuixos que planten cara als vianants i els interpel·len directament, sense intermediaris. Val la pena interrogar-se per la personalitat dels escriptors de grafiti, per la formació dels artistes que profanen el gris i canvien la textura i el gramatge del paisatge urbà. Val la pena educar la vista per saber respondre als impactes i als missatges que ens acompanyen i que s'obrin pas entre allò políticament correcte tan insuportable últimament.

I també vull escriure sobre el curs d'Escriptura Creativa que done cada dilluns des de fa uns mesos al Sedi, també a la Universitat.

Dilluns farem la darrera sessió. El trobaré a faltar. Preparar-me les classes ha estat molt estimulant.El contacte amb els alumnes és absolutament enriquidor. A vegades es produeix aquell moment màgic i còmplice en que l'intercanvi d'opinions esdevé una discussió d'un nivell prou alt. M'ha agradat.

Ja està! He fet una entrada sense parlar d'aquelles coses horribles de l'ERO i del burofax i tot allò. Ep! I fris per començar com a alumna un curs de novel·la negra que impartirà Sebastià Bennàssar. Ja us contaré coses.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura