Esperança Camps - Dietari

#BonNadal #RTVVtornarà #HihaAbraçades

no ho som gaire d’abraçades, jo, amb aquesta tendència a ser cactus que arrosseg. però aquest any n’he donades i n’he rebudes unes quantes, moltes. molt sinceres, totes. i en situacions ben xungues, la majoria. quasi totes les abraçades eren humides i salades. negades de llàgrimes. quasi sempre han estat llàgrimes de pena i de ràbia. excepte les hores que van transcórrer entre les dotze del migdia i les sis i mitja del fosquet del dimarts, cinc de novembre del 2013. hauria pogut fer un catàleg d’abraçades. col•leccionar-les amb la curiositat de l’entomòleg. es veu que abraçades n’hi ha de molts de tipus, i aquest any, que va començar el 18 de desembre del 2012, i encara no sabem quan s’acabarà, he rebut abraçades roges, blanques o estretes. també n’he notades de molt tendres i de molt llargues. hi ha hagut abraçades silencioses però algunes altres portaven música incorporada. les abraçades blaves i suaus són còmodes. hi ha les abraçades plenes de ràbia continguda que carreguen les piles i a vegades desemboquen en un crit o en un plor. hi ha les abraçades plenes de paraules dolces. hi la les abraçades perpetrades per múltiples mans i braços. hi ha les abraçades maduretes i interessants i les abraçades juvenils que a vegades coincideixen en una sola persona. hi ha les abraçades que venen acompanyades d’un somriure que mai decau i que es contagia. també n’hi ha de fredes d’abraçades, que són les que es fan per complir l’expedient però aquestes desapareixen abans d’arribar a casa o queden escampades damunt la vorera i algú les trepitja. hi ha abraçades d'arena. hi ha les abraçades duradores, les que tenen sabor a maduixa i tornen cap a tu quan somnies que ets a la platja. hi ha les abraçades tímides i les doblement tímides que són les que es fan dues persones que, com jo, no estan acostumats a abraçar o a besar algú de qui només saps el seu nom però que te n’adones que comparteix els mateixos sentiments de ràbia i els mateixos desitjos de justícia. hi ha les abraçades que ericen la pell i les que et deixen freda. hi ha les abraçades que desitgen bones festes i les que demanen justícia. hi ha les abraçades.

ps, volia escriure un post de Nadal i m'ha sortit això.

Comentaris

esperança

Re: #BonNadal #RTVVtornarà #HihaAbraçades

esperança | 26/12/2013, 13:01

gràcies, Ricardo i M. Jesús.
Bon any!

Ricardo

L'any de l'abraçada

Ricardo | 25/12/2013, 00:51

Una abraçada freda de comiat per al 2013 i una de càlid i solidari per a tu per a entrar en el 2014. A veure si ens abraça la justícia.

majesus!!!

Nadal

majesus!!! | 24/12/2013, 19:51

Tu pots escriure el q te done la gana q com he u fas tan!!! be eixca el q eixca , q mereix la pena llegirte!! Reina!!! ja pots donar clases ja!!!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura