Esperança Camps - Dietari

Extra omnes. A tomar por saco porque me da la gana

Avís: aquest post està dedicat a les persones que venen de Mart, que no han xafat mai València ni han sentit parlar de què és capaç de fer el Partit Popular quan s’ajeu sobre reiterades majories absolutes a les institucions:

-Pot una persona ser regidor de policia i al mateix temps presidir el consell d’administració d’una radiotelevisió pública?

-Pot una alcaldessa fer gestos burlescos als ciutadans que li paguen el sou des del balcó de l’ajuntament?

-Pot un partit polític monopolitzar i privatitzar unes festes populars fins a descafeïnar-les al màxim i despullar-les del seu esperit crític inicial?

-Pot un regidor o un president d’un parlament decidir com han d’anar vestides les persones?

-Pot un polític assenyat permetre que el partit al que pertany perpetri tot tipus de barbaritats, corrupteles i saquejos i pensar que els ciutadans encara pagaran el beure?

-Pot un polític amb dos dits de front pensar que despatxarà més de mil treballadors d’una empresa pública i els afectats encara li faran la onada plens de satisfacció quan el vegin?

-Pot una institució decidir i imposar on i quan han de protestar els ciutadans indignats?

Idò, estimats marcians, això és el que passa a aquesta terra que comença a estar farta d’ofrenar noves glòries a espanya i que ja no és la terra de las flores de la luz i del color, sinó que és la terra d’EMARSA, GÜRTEL, NOOS, BANKIA, Nou Estadi del Mestalla, Palau de les Arts, Accident del Metro, atur desbocat, acomiadaments salvatges, manipulació informativa, desvergonyiment generalitzat.

Estimats marcians, aquesta és la terra en que tres ciutadans van convidats al balcó de la casa del poble per a presenciar la festa gran de la ciutat i són trets a empentes i rodolons, de males maneres, denigrats i insultats per membres d’una policia que casualment dirigeix la mateixa persona que va signar l’ERO de l’empresa per la qual han treballat honestament tota la seua vida. Aquest senyor té un nom: li diuen Miquel Domínguez. I les tres persones expulsades del balcó també: Xelo Miralles, Manolo Ortiz i Vicent Mifsud. Els dos primers ja han sigut expulsats també, de Canal 9.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura