Esperança Camps - Dietari

Presentació de Naufragi a la neu a València (i a Ontinyent)

Dimecres que ve, dia dotzte del mes dotze de l'any dotze, i abans que s'acabi el món, presentarem per fi a València Naufragi a la neu. La cita és a les set i mitja a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, al carrer Sant Ferran, al bell centre de la ciutat.

M'acompanyaran dos amics i còmplices en això de la literatura, Vicent Borràs i Urbà Lozano. Ja sabeu com van aquestes coses: ens trobem, parlem, arreglem el món, parlem del llbre, o no... i continuem arreglant el món. M'agradarà trobar-vos-hi.

I a l'endemà, dia de Santa Llúcia, un altre amic, Xavier Aliaga, m'ha convitat a participar en l'Ociversitari, a Ontinyent. Parlarem de les dues darreres novel·les: 'Col·lecció particular' i 'Naufragi a la neu'. Aquí teniu el programa complet.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura