Esperança Camps - Dietari

Naufragi a la neu a Xàtiva

Divendres vam tornar a Xàtiva. L'antic convent de Sant Domènec va ser l'escenari de la presentació de les obres guanyadores dels XXXI premis que porten el nom de la capital de la costera. Hi havia el poeta Josep Maria Balbastre que presentava La llum garbellada, un poemari magnífic que us recoman molt i molt. Llegiu això: "vidre als ossos / i la llum nua a l'altra banda / l'impossible tacte / però els gemecs de l'esquerda /plore de goig" No em cansaré de recomanar-lo. A més, cal llegir molta poesia per a travessar aquest desert.

En el moment de la presentació de Naufragi a la neu vaig llegir aquest text que teniu en un pdf que no sé perquè diu que és de "diciembre". en fi, clicau: naufragi.pdf.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura