Esperança Camps - Dietari

Dues entrevistes

Us deix per aquí els enllaços a un parell d'entrevistes que m'han fet últimament.

Una entrevista és per a parlar de 'Col·lecció particular' al programa L'última troballa que en Jordi Llavina fa per a la xarxa de televisions locals de Catalunya. Aquí teniu l'enllaç . És una xarrada llarga i reposada, a l'Espai Mallorca i al seu entorn, al barri del Raval de Barcelona. Justament aquesta setmana hem sabut que estan a punt de tancar-lo. Hi ha un col·lectiu de gent que treballa per evitar-ho. L'espai continua obert i s'hi fan coses. És al carrer del Carme de Barcelona. Val la pena conèixer-lo.

L'altra entrevista per per al diari Menorca i és per a parlar de 'Naufragi a la neu' , que encara no és al carrer. La presentam aquest divendres, dia 26 a Xàtiva.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura