Esperança Camps - Dietari

Naufragi a la neu, a punt a punt

Torna el vertígen. No m'hi acab d'acostumar, però m'agrada tant..! L'entrada anterior a aquesta al bloc és especial. Té el format de fitxa que va idear n'Elena Vera quan va pensar aquest bloc. Això vol dir que hi ha nou llibre a la vista. En realitat, estarà disponible a finals de la setmana que ve, que és quan el presentarem a Xàtiva. Ja fa un any que Naufragi a la neu va guanyar el premi Blai Bellver que convoca l'ajuntament d'aquella ciutat. En el post que vaig escriure l'endemà del lliurament ja explicava que la peculiaritat d'aquest premi és que les obres guanyadores s'editen l'any següent. I ara és l'any següent. Ara la novel·la ja té el títol definitiu i molt prest estarà a punt de ser llegida.

Aquest any 2012 és un poc excessiu, ho he d'admetre. El mes de juny Moll em publicava Col·lecció particular i tot just fa un parell de setmanes la presentàvem a Barcelona.... I ara la gent de Bromera i jo ens hem de posar les piles per donar a conèixer Naufragi a la neu i a això em referesc quan dic vertígen. En realitat, no és tant vertígen com un ai que surt de molt endins i que fa tremolar les cames i que a vegades et resseca la boca. És també una mica d'afronta per tornar a tocar la porta dels lectors... Ah, també és un uf que amb prou feines s'escolta, però que a mi em deixa reconfortada. Anirem parlant per aquí de Naufragi a la neu. Gràcies per aguantar-me.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura