Esperança Camps - Dietari

Canvis

Heu vist quin canvi d'imatge? El mes de novembre farà quatre anys que vam obrir aquest bloc allotjat a Balearweb i sempre s'havia mantingut fidel al disseny inicial que n'Elena Vera em va proposar. Ella mateixa ho explicava aquí. Han passat moltes coses durant aquests anys. Bones, dolentes i mitjanceres. Ara el futur sembla que ens arrossega cap al pessimisme i he pres la determinació de plantar-li cara. No sé si ho aconseguiré, però de moment, he desterrat els tons sèpia i taronja tan tardorals de la imatge anterior per aquests verds blavosos o blaus verdosos que veis. La foto me la va fer en Jesús un dia abans d'acabar les nostres vacances a Ciutadella. El fons que veis és el damer verd i blanc de les carnisseries de la pla Plaça del Mercat del meu poble. I a partir d'aquest to n'Elena ha construit el conjunt cromàtic de tota la pàgina que esper que m'acompanyi durant uns quants anys al dietari.

Estic intentant retornar als horaris i a la rutina. El més immediat és preparar les presentacions de Col·lecció particular a València i a Barcelona. La revisió de les galerades de Naufragi a la neu, i moltes altres coses que m'agradarà compartir.

Ens veurem?

Comentaris

esperança

Re: Canvis

esperança | 09/09/2012, 07:25

gràcies a tu, de tot!

Elena

Re: Canvis

Elena | 07/09/2012, 17:08

Gràcies per confiar en nosaltres durant tots aquests anys!

I molta força per a aquesta nova etapa de la teva vida. No hi ha mal que per bé no vingui!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura