Esperança Camps - Dietari

Els moviments de 'Col·lecció particular'

Amb la gent de Moll estem tancant les presentacions de "Col·lecció particular". De moment en en tenim tres de previstes. La primera serà a Ciutadella, el mes d'agost, i les altres dues que hi ha programades són a València, a l'Octubre CCC, el 20 de setembre, i a Barcelona, a l'Espai Mallorca, el 27 de setembre. En un post posterior ha us informarem de l'hora i els amics que ens acompanyaran a cada banda. Em fa il·lusió, perquè en tots els casos m'he permès el luxe de demanar-ho a bons amics.

Ah, alguns valencians em pregunteu on podeu trobar la novel·la. De moment, l'hem detectada a la Llibreria 3i4, del carrer Sant Ferran, a l'edifici Octubre. Gràcies a tots.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura