Esperança Camps - Dietari

no tenim cançó

no tenim cançó.
la ràdio vomita un himne romàntic, i homes i dones que es diuen enamorats parlen de la nostra cançó, diuen la nostra cançó i veuen mel i sucre i s’emocionen, però jo he remenat per tots els racons per si trobava la nostra nostra cançó i tot era silenci, no hi havia ni lletra ni música, ni partitura, ni mel ni sucre.
he investigat, algú m’ha dit que el cantant es va posar afònic el dia que havia d’interpretar la nostra cançó, i es va quedar sense tinta a la ploma per a escriure’n la lletra, i els dits li feien mal i no va poder tocar el piano.
i jo estic contenta, perquè sense la nostra cançó el silenci és blan com el marès i el podrem emmotllar als nostres cossos, que no canten, que ballen al ritme del plaer.
no estem fets per cançons ni himnes, nosaltres, que som carn que neix de carn i pell que frega pell.

Comentaris

Clidice

Molt millor

Clidice | 17/11/2011, 16:28

sense veus alienes i sense ànima. Molt millor sense soroll.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura