Esperança Camps - Dietari

Barings//Bearings

[01-IX-2019] Títol: Baring//Bearings: Contemporany women's writing in catalan Editorial: University of Michigan Any: 2019 Recull de narracions traduides a l'anglès del català. El departament de traducció de la Universitat de Michigan ha treballat amb textos de diverses autores catalanes contemporànies i n'ha elegit relats o poemes. L'edició es completa... Article complet»

Assassins Valencians

[01-IX-2019] Títol: Assassins valencians Editorial: Llibres del Delicte Any: 2019 De la contraportada La negror literària valenciana s'ha consolidat com una de les fonts de producció més importants del país, amb autors de diversos perfils i una activitat important tant per qualitat com per quantitat. Dotze dels més impotants autors valencians participen... Article complet»

Ellas también matan

[01-IX-2019] Títol: Ellas también matan Editorial: Delito Any: 2019 De la contraportada: Con esta antología no hemos intentado hacer un ejercicio de literatura criminal femenina, que ya existe y funciona muy bien. Simplemente nos interesa demostrar que las autoras catalanas escriben lo que les sale del alma. Y si tienen que matar, matan. Pedimos a... Article complet»
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura